Selasa, 13 Februari 2018

Visit Malaysia 2020


TAHUN MELAWAT MALAYSIA 2020Menteri Pelancongan Malaysia, Dato' Seri Nazri Abdul Aziz tempoh hari ada melancarkan kempen Visit Malaysia 2020 ketika lawatan di Chiang Mai, Thailand. Kempen ini khasnya untuk menggalakkan kedatangan pelancong dari pelusuk dunia ke Malaysia, khas untuk menikmati keindahan panorama dan keunikan seni budaya tempatan.
SEKTOR PELANCONGAN & PERHOTELAN
Bayangkan apa akan terjadi pada sektor perhotelan dan perlancongan di dalam negara. Pasti akan berlaku keperluan pengusaha dan pekerja hospitaliti untuk menyambut baik kempen kerajaan ini, bukan?

DIPLOMA KHAS HOSPITALITI
Dengan menyambung pengajian Diploma Khas Hospitaliti, bukan sahaja anda terus boleh mengambil peluang keemasan dengan pelancaran Visit Malaysia 2020 dalam tempoh lagi 2 tahun, anda juga akan dapat menikmati suasana pembelajaran yang semua pelajar di Malaysia idamkan.

Elaun sara diri setiap bulan, hostel (kondominium fully-furnished) percuma, pengangkutan percuma, jaminan kerjaya, eh memang banyak lah kelebihan untuk pelajar yang nak mendaftar sekarang ni. Cumanya, kuota yang kami dapat peruntukkan sangat sangat terhad. 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini!

Jika anda berminat untuk menjadi yang pertama untuk menggarap peluang ini, boleh terus daftarkan diri di link di bawah:
bit.ly/diplomakhashospitaliti
bit.ly/diplomakhashospitaliti
bit.ly/diplomakhashospitaliti

Hubungi Pegawai Akademik kami di talian di bawah untuk kosaltasi PERCUMA:


atau layari web JomMasukIPT 
jommasukipt.com 

Kami sedia membantu "Jadikan Impian ANDA Satu Kenyataan"


#JomMasukIPT

#ProjekBantuPelajarKeIPT